|
Cassie - moja ulubienica |
| Autor |
Wiadomość |
Perry

|
Wysłany: 2010-02-09, 01:10
|
|
|
| jest słodka i cały czas zagmatwana, jednak myślę, że to wina jej rodziców. po prostu ją zaniedbywali, zajęci seksem w kuchni etc. i to stało się powodem jej anoreksji, niepewności, braku stabilności. wszystkim zatajała to, że rodzice nie dbają o nią. |
|
|
|
 |
|
|
maggyxflame

|
Wysłany: 2010-02-09, 16:01
|
|
|
Każdy chyba przyzna, że znakiem rozpoznawczym Cassie jest nadmierne używanie słów takich jak: "Wow" czy też "Lovely" co jest bardzo zabawne i jednocześnie urocze ;3 Jej postać jest bajeczna |
_________________ freak ;DDD |
|
|
|
 |
Perry

|
Wysłany: 2010-02-09, 19:15
|
|
|
| I JEJ UŚMIECH! (: |
|
|
|
 |
ChatNoir
Paskuda

Wiek: 99 Dołączyła: 02 Gru 2009 Posty: 1364 Skąd: Kalifornia
|
Wysłany: 2010-02-09, 22:15
|
|
|
| Psychika nie jest tak prosta, że można ją wyjaśnić seksem rodziców w kuchni. Nie sądzę żeby tylko o to chodziło. 'Kompleks Michelle' miał chyba jednak decydujący wpływ. |
|
 |
nassie
skywalker

Wiek: 19 Dołączyła: 07 Lut 2010 Posty: 71 Skąd: wonderlad
|
Wysłany: 2010-02-16, 17:54
|
|
|
cass! Jest jak dla mnie naprawdę świetnie napisaną postacią! jest poprostu like wow ^^
Ma fajny złożony charakter, jest autentyczna i daje się polubić moim zdaniem bardzo szybko. Jest bardzo orginalną postacią i pełną pozytywnej energii, super jest też to ,że kiedy coś jej się nie podoba to po prostu to mówi ^^ |
_________________ I love you forever |
|
|
|
 |
nivea

|
Wysłany: 2010-02-19, 10:20
|
|
|
Cassie była bardzo orginalna.. takiej postaci jak ona to szukać jak igły w stogu siana. xd
Wszystko co ona robi, jak się ubiera itp. jest inne... W Polsce z pewnością byłaby wyśmiana. Napewno serial wiele straciłby gdyby nie było jej postaci. |
|
|
|
 |
ka$iek

|
Wysłany: 2010-02-23, 20:06
|
|
|
dobrze ze stworzyli postac cassie, bo duzo ludzi moze zobaczyc czym jest anoreksja i ze nie chodzi w niej tylko o dobry wyglad, ale tez zwrocenie na siebie uwagi... ogolnie jest swietna: zwlaszcza te jej: wow, lovely |
|
|
|
 |
yourair

|
Wysłany: 2010-02-24, 20:39
|
|
|
moja ulubiona cassie(;
jest dla mnie tak sympatyczną osóbką ,że odrazu ją polubiłam.
i na swój sposób szaloną(;
a o wow i lovely są bajeczne haha;d
bardzo bardzo ją lubię |
_________________ wake up .. |
|
|
|
 |
vanilladream

|
Wysłany: 2010-02-28, 16:55
|
|
|
| Uwielbiam ją, jest taka sympatyczna i taka zupełnie inna niż wszyscy, jedyna w swoim rodzaju, magiczna na swój sposób, ma swój świat;D I to jej 'wow, lovely' mistrzowskie ^^ |
|
|
|
 |
flou07

|
Wysłany: 2010-02-28, 17:10
|
|
|
| byłam nią totalnie zauroczona, jednak po jakimś czasie zaczęła mnie troszeczkę irytować. |
|
|
|
 |
PumbaZy
Pumbka.

|
Wysłany: 2010-06-13, 13:15
|
|
|
Ja lubiłam Cass ale czasem bywała irytująca, to fakt.
Haa, te jej ` wow ` i ` lovely ` mistrzostwo : D |
_________________ Fuck it. |
|
|
|
 |
yuiko

|
Wysłany: 2010-06-24, 20:15
|
|
|
Cassie była zdecydowanie moją ulubienicą w pierwszym sezonie. Może jest trochę psyhiczna, ale to zaczęło zanikać i drugim sezonie naprawdę wydaje mi się totalnie normalna. Ulubienicą już moją nie jest Czemu? Nie rozumiem, czemu co chwila uciekała od Sida, a na końcu to już zupełnie nie kumam powodu jej ucieczki. To jest normalne, że dla Sida Michelle miała tam jakiś udział w życiu i nie może o niej zapomnieć tak hop siup. A to jej "łoł" i "lovely" jest takie urocze. Pamiętam jeszcze, jak ktoś bodajże Tonny próbował ją naśladować, ale te miny są niepodrabialne, serio xD Warto dodać, że jest inteligentną osobą, spostrzegawczą, a na dodatek ładną, a co! |
_________________ All you bitches put your hands in the air. And wave them like you just don't care. |
|
|
|
 |
Fragola

|
Wysłany: 2010-07-03, 07:38
|
|
|
| dokładnie tylko wkurza mnie to że Tony cały czas ją olewa coś typu ' jak tam w gównianym świecie ? ' Ja tam ją uwielbiam ^^ ma fajny uśmiech a to jej 'wow' i 'lovely' jest genialne tylko szkoda że ma takie problemy |
_________________ Wiem, że nic nie wiem... A może nie wiem, że coś wiem? - Sokrates & Werr
All the world's a stage,
And all the men and women merely players:
They have their exits and their entrances. - William Shakespeare
 |
|
|
|
 |
stuff

Wiek: 20 Dołączyła: 09 Lip 2010 Posty: 33 Skąd: zwykle Katowice
|
|